Grond kopen per vierkante meter via Goedkopegrond.nl

Contact gegevens

Investeren in bosgrond

Investeren in bosgrond kan een interessante investering zijn, het is namelijk vrijgesteld van de vermogensrendementsheffing en wanneer het van bestemming wijzigt in bijvoorbeeld ‘wonen’ dan zal de grond logischerwijs veel meer waard worden. Mocht u op zoek zijn naar grond met oog op een bestemmingswijziging, dan is het wellicht interessant om de website van M2 Beleggen te bekijken. Zij bieden zeer scherp geprijsde strategisch gelegen grond aan. De kans dat de gronden die zij aanbieden van bestemming wijzigen is aannemelijker. De gronden liggen allen boven N.A.P., zijn planologisch getoetst, hebben een strategische ligging en liggen in sommige gevallen in een zoekgebied van de gemeente.
 

U wilt investeren in bosgrond?

Indien u wilt investeren in bosgrond dan kunt u bij ons vanaf 2.000 m² een kavel bosgrond aankopen. Het is uiteraard mogelijk om een bosperceel eerst te zien voordat u een aankoop doet. Op deze website bieden wij altijd één perceel aan, middels de gepubliceerde foto’s kunt u zich een eerste beeld vormen voordat u besluit om een perceel met eigen ogen te bekijken. De percelen zijn in het algemeen goed bereikbaar per auto. U kunt een bezoek op eigen gelegenheid maken, of eventueel met de verkoper. Indien u een afspraak wilt maken, aarzel dan niet contact op te nemen.

Wij bieden alleen bosgrond te koop aan in Nederland, verspreid aan over verschillende provincies. Indien u in meer bosgrond wilt investeren dan wij op de website aanbieden of op verschillende locaties, dan kunt u ook contact met ons opnemen zodat wij u hiermee verder kunnen helpen. Wij beschikken namelijk over een bosportefeuille met een aanzienlijke oppervlakte grond, op verschillende locaties in Nederland.

Wilt u ook investeren in bosgrond? Bekijk hier ons perceel in de verkoop »