Grond kopen per vierkante meter via Goedkopegrond.nl

Contact gegevens

Bosgrond kopen

Bij ons kunt u bosgrond kopen voor een zeer scherp tarief. Wij bieden namelijk onze bospercelen aan voor € 1,- m² / k.k. aan. Op deze website bieden wij altijd één perceel aan, op=op. Het maximum dat u kunt aankopen is in principe de (resterende) grootte van het totale perceel, afhankelijk van de beschikbaarheid. Wilt u meer grond aankopen of op verschillende locaties? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u hiermee verder kunnen helpen. Wij beschikken namelijk over een bosportefeuille met een aanzienlijke oppervlakte grond, op verschillende locaties in Nederland.

Wanneer u besluit bosgrond te kopen dan heeft u als voordeel, boven andere onroerende zaken, dat het is vrijgesteld van de vermogensrendementsheffing. Terwijl voor uw gewone spaargeld een belastbare bijtelling geldt 4%, belast in box 3, is dit bij bosgrond niet het geval. Daarboven zijn er bij een grootte van vijf hectare of meer nog verdere fiscale voorzieningen. Indien u het perceel inricht als landschap of indien het gaat in bedrijfsmatig geëxploiteerde cultuur- en bosgrond dan is deze tevens vrijgesteld van de gemeentelijke Onroerendezaakbelasting (OZB).

Nb. voorheen was een niet-verplichte vrijstelling opgenomen voor onroerende zaken die uitsluitend bestaan uit ongebouwde eigendommen, zoals bosgrond. In de praktijk betekende dit dat alle bosgrond was vrijgesteld van de OZB. Met invoering van de nieuwe Wet WOZ is deze vrijstelling vervallen. Ga voor meer informatie over de WOZ naar www.wozinformatie.nl
 

Waarom bosgrond kopen?

Particulieren hebben uiteenlopende redenen op een bosgrond te kopen. De één wil z’n spaargeld parkeren, de ander wil er op gewoon op recreëren, het in bezit hebben om activiteiten te kunnen organiseren of iemand ziet het als belegging en wil investeren in bosgrond.

Wilt u ook bosgrond kopen? Bekijk hier ons perceel in de verkoop »