Grond kopen per vierkante meter via Goedkopegrond.nl

Contact gegevens

Bosgrond te koop

Op deze website bieden wij bosgrond te koop aan, waarbij wij altijd één perceel aanbieden, op=op. Het maximum dat u kunt aankopen is in principe de (resterende) grootte van het totale perceel, afhankelijk van de beschikbaarheid. Wilt u meer grond aankopen of op verschillende locaties? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u hiermee verder kunnen helpen. Wij beschikken namelijk over een bosportefeuille met een aanzienlijke oppervlakte grond, op verschillende locaties in Nederland.
 

Bosgrond te koop in Nederland

De grondoppervlakte in Nederland bestaat ongeveer uit 330.000 hectare bos. Er lijkt dus ruim keuze te zijn. Echter is veel van de bosgrond in Nederland in bezit van de overheid. Als we kijken naar de oppervlakte bosgrond per provincie, dan zien we dat in Gelderland en in Noord-Brabant de grootste oppervlakte aanwezig is.

Oppervlakte bosgrond in Nederland
Oppervlakte bosgrond in Nederland

Onlangs verscheen in de media dat er natuurgebieden verkocht worden om de staatskas aan te kunnen vullen. Veel natuurliefhebbers en natuurorganisaties zijn niet blij met deze ontwikkeling omdat het zou gaan om een gebied waar bijzondere planten groeien. De nieuwe eigenaar mag binnen het geldende bestemmingsplan zelf weten wat hij met zijn natuurgebiedje doet. ,,Sommige mensen willen er alleen maar een stoeltje neerzetten”, aldus een woordvoerster van Staatsbosbeheer. Voor alsnog gaat het om een gebied.

Wij beschikken over een bosportefeuille met een aanzienlijke oppervlakte grond, op verschillende locaties in Nederland. Dus bent u geïnteresseerd in bosgrond op verschillende locaties in Nederland of wilt u gewoon over een eigen stuk bos beschikken? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben namelijk ook altijd een aantrekkelijke aanbieding bosgrond te koop vanaf € 1,- m² / k.k.

Wilt u ook bosgrond kopen? Bekijk hier het perceel dat in de aanbieding is »
 

Bronnen: